People & Style

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν ήξερα ότι μπορείς να μείνεις ξύπνιος για μέρες...»

Για τα... ξενύχτια μετά τη γέννηση του γιου του μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ αναφέρθηκε στις νέες υποχρεώσεις που έχει εκείνος και η Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν ήξερα ότι μπορείς να μείνεις ξύπνιος για μέρες...»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, με τη χαρά τους να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους, όσο και το ... ξενύχτι, λόγω υποχρεώσεων.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τα ξενύχτια, τις νέες υποχρεώσεις, αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος, που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια, αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα άστατα ωράρια και τον λιγοστό ύπνο, που επιφέρει η γέννηση ενός παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου, αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος».

Δείτε επίσης