People & Style

Καστρί: Αυτό είναι το σπίτι της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου

Το ζευγάρι διαμένει σε μια υπερπολυτελή μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη»

Καστρί: Αυτό είναι το σπίτι της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφερε τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα τον γιο του Νικόλαο και την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και η σύζυγος του, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα παιδιά του τέως βασιλιά ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Καστρί.

Το ζευγάρι διαμένει σε μια υπερπολυτελή μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη», του Γεωργίου Παπανδρέου Μάλιστα, για ένα διάστημα υπήρξαν και γείτονες με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η 42χρονη Τατιάνα μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα του σπιτιού της, δείχνοντας στο Instagram τα ελληνικά φαγητά που μαγειρεύει.

Δείτε εικόνες από το σπίτι

tatiana1

tatiana2

tatiana3

Ο γάμος και η παραμονή στην Αθήνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με την εξομολόγησή της στο «Mega» προσπαθεί να στείλει ένα φιλοσοφημένο μήνυμα για την ψυχική υγεία, σε όλους εκείνους που βασανίζονται κι αισθάνονται στιγματισμένοι. Για χρόνια, η καλύτερη άμυνα ήταν το χιούμορ της. Αυτό που πολλές φορές έκρυβε σε φίλους και γνωστούς, διλήμματα, φοβίες και άγχη βασανιστικά.

Το 2003 όταν πήρε πτυχίο στην κοινωνιολογία γνώρισε το Νικόλαο. Παντρεύονται στις Σπέτσες το 2010 και αμέσως μετά έρχεται η Αθήνα.

Πλέον, όπως λέει στο Mega, όχι μόνο έχει συνηθίσει τη ζωή στην ελληνική πρωτεύουσα αλλά έχει αρχίσει να αισθάνεται και λίγο Ελληνίδα. Βράχος δίπλα της, ο Νικόλαος που την έκανε να αγαπήσει την Ελλάδα όσο εκείνος, όπως μας λέει.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μέλος σε ιδρύματα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

Είναι αποφασισμένη να μην κλείσει ποτέ τα μάτια σε προβλήματα κ δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά της, η ίδια ξέρει πως η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη και η προσφορά κανόνας στη ζωή που επέλεξε να έχει.

Δείτε επίσης