People & Style

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Oι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

«Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο», αναφέρει ο γυναικολόγος της

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Oι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν χθες Τρίτη 7/2 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.

Όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν τα παράτησε στιγμή»

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης