People & Style

Ναταλία Δραγούμη: «Βλέπω στο περιοδικό τον εαυτό μου, γυμνή»

Για την πρώτη της ερωτική σκηνή και το πόσο άβολα ένιωσε όταν είδε φωτογραφίες της σε περιοδικό μίλησε η δημοφιλής ηθοποιός

Ναταλία Δραγούμη: «Βλέπω στο περιοδικό του εαυτό μου, γυμνή»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για όσα βίωσε όταν διέρρευσαν στα περιοδικά γυμνές φωτογραφίες της μίλησε η Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξή της στην Τζένη Μελιτά και της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν".

Η δημοφιλής ηθοποιός αρχικά εξήγησε πως προέκυψαν οι φωτογραφίες: "Ήταν το πρώτο πρώτο γύρισμα της ζωής μου σε ταινία και έπρεπε να κάνω μία ολόγυμνη σκηνή με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Είχα ζητήσει να μην υπάρχουν φωτογράφοι στο γύρισμα, γιατί τότε συνηθιζόταν. Ήμουν το πολύ 25 χρονών. Έγινε η σκηνή. Μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει φωτογράφος και ότι μέσα στο δωμάτιο θα είναι μόνο η κάμερα, ο σκηνοθέτης κι εσείς, τίποτα άλλο".

Η ίδια έμαθε τι συνέβη από τρίτους, βλέποντας τον εαυτό της στα "μανταλάκια": "Θυμάμαι μετά ότι έβλεπα κάπου τους Άγαμους Θύτες, μου λέει ο Άκης Σακελλαρίου που έπαιζε κι αυτός στην ταινία "είδες το περιοδικό το Ciao;". Του λέω "όχι". Και πάω, ανεβαίνω στη μηχανή και τρέχω μες στη νύχτα να βρω περίπτερο. Ανοίγω, βλέπω σαλόνια και βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα. Ήταν μία ερωτική σκηνή, που ξέρουμε τι εστί Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εγώ δεν ήξερα τότε ότι μπορούν να βγουν από τα πίξελς φωτογραφίες".

Η Ναταλία Δραγούμη δεν κινήθηκε νομικά σκεπτόμενη ότι κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος: "Ταράχτηκα πολύ, τσαντίστηκα, έκλαιγα. Τι να κάνεις εκείνη την ώρα; Πες μου. Είσαι 25 χρονών, στο ξεκίνημά σου. Να ξεκινήσεις με μηνύσεις; Δεν το σκέφτηκα, γιατί δεν θα έβρισκα το δίκιο μου. Δεν υπέγραψα κάτι πριν, δεν ήξερα".

Δείτε επίσης