People & Style

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η Βραζιλιάνα καλλονή μοιράζει εγκεφαλικά και πάει καρναβάλι

Ξεκινά αύριο το Καρναβάλι στη Βραζιλία και καλλονές απ' όλο τον κόσμο πρόκειται να κατακλύσουν το Ρίο ντε Τζανέιρο

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η Βραζιλιάνα καλλονή μοιράζει εγκεφαλικά και πάει καρναβάλι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ξεκινά αύριο το διάσημο καρναβάλι στη Βραζιλία και καλλονές απ' όλο τον κόσμο καταφθάνουν για να ξεσηκώσουν τα πλήθη με τις χορευτικές τους φιγούρες, τα φανταχτερά κοστούμια τους αλλά κυρίως με τις υπέροχες καμπύλες τους.

Το Καρναβάλι σηματοδοτεί την έναρξη της Καθολικής Σαρακοστής, και γιορτάζεται σε ολόκληρη τη Βραζιλία. Το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο και σε αυτές τις δύο πόλεις μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος.

Περήφανη Βραζιλιάνα η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, όπου επιδεικνύει την εκπληκτικά γυμνασμένη της σιλουέτα φορώντας ένα μοναδικό μπικίνι. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βλέπει στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Έτοιμη για το Καρναβάλι», έγραψε στη λεζάντα η 38χρονη Γκουλάρτ για να συνεχίσει: «Ευτυχής που βρίσκομαι στη Βραζιλία».





Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, πρώην μοντέλο της της Victoria's Secret είναι ζευγάρι με τον Κέβιν Τραπ, Γερμανός τερματοφύλακας που την προσέχει σαν τα μάτια του κι οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια σχέσης. Λατρεύουν τη Μύκονο και είναι κάθε χρόνο βρίσκονται χώρα μας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015. Τότε ο Τραπ έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη συνάντηση τους έγινε στο Παρίσι και λίγους μήνες μετά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι. Μετά από 3 χρόνια ο πορτιέρο της έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούν και η ίδια υποστηρίζει πλέον ανοιχτά ότι θα παντρευτούν.

Για τον άνδρα της ζωής της είχε πει: «Όταν συναντάς αυτόν που σου αλλάζει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, τότε είσαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός!»

Δείτε επίσης