People & Style

Celin Dion: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία «Love again»

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια

Celin Dion: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία «Love again»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η διάσημη σταρ Celine Dion πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Priyanka Chopra Jonas και τον Sam Heughan.

Είναι ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Dion στο περιοδικό People.

Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα ( Chopra Jonas ), η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Sam Heughan ) ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Celine Dion ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά… και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία «Love Again» που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Sofie Cramer θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Δείτε επίσης