People & Style

Σταμάτης Φασουλής: «Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, τώρα θα κάνω διαθήκη»

«Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω» δήλωσε στο μεταξύ

Σταμάτης Φασουλής: «Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, τώρα θα κάνω διαθήκη»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για το θάνατο, τη διαθήκη του, αλλά και για τις απολαβές του από τη δουλειά του στο χώρο της υποκριτικής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε, ότι θα συντάξει αυτό το διάστημα τη διαθήκη του.

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Τώρα θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπώ» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε βίντεο

Αναφορικά με τις απολαβές του από τη δουλειά του στον χώρο της υποκριτικής, ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε: «Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος. Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων» και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά. Στο θέατρο μπορώ να την στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δεν φέρθηκα καλά».

Τέλος, είπε: «Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω από ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου. Δεν έχω social media. Δεν θέλω ξένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι μου να λένε τη γνώμη τους».

Δείτε επίσης