People & Style

Super Κική: Ανατριχιαστικές περιγραφές για τη ζωή στο κελί

«Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας» - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Super Κική: «Στη φυλακή φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δύσκολη η χθεσινή νύχτα για τη Super Κική αφού... διανυκτέρευσε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Νέας Σμύρνης, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην Ευελπίδων μαζί με δύο ακόμη γυναίκες, προκειμένου να απολογηθεί.

Η influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της Άντρεα, η οποία - όπως ισχυρίζεται - κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της και κινδύνευσε εκείνη, με συνέπεια ωστόσο να συλληφθεί και να μεταφερθεί στα κρατητήρια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη φυλακή το 2011, όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και εκείνη έγκυος στην κόρη της. Έγιναν αμέσως φίλες και όταν αποφυλακίστηκαν η influencer βάφτισε τo μωρό της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία.

«Η φυλακή δεν μόνο οι ταινίες»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, πριν τη χθεσινή σύλληψή της, στο «MEGA Καλημέρα» η Super Κική μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στη φυλακή και την κατάθλιψη που πέρασε.

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε καλλυντικά σώματος όπως σκραμπ από σαμπουάν και ζάχαρη ή αρωματικά χώρου βάζαμε μαλακτικό με νερό», είπε.

«Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα», εξομολογήθηκε.

Η instagrammer βίωσε μία περίοδο κατάθλιψης και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά. «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου», δήλωσε.

Εκείνο που την αγχώνει είναι ότι θα τελειώσει η ενασχόλησή της με το Instagram, γι΄ αυτό και αποφάσισε να ανοίξει την επιχείρηση. «Στα social media δέχομαι φλερτ από χαζούς. Κάποιος νορμάλ να στείλει, δεν το κάνει», κατέληξε.

Δείτε επίσης