People & Style

Η ταραχώδης ζωή της Super Κικής - Από τη φυλακή, στην tv και ξανά στα κρατητήρια

Η γνωστή Instagrammer ξανά αντιμέτωπη με τον νόμο...

Η ταραχώδης ζωή της Super Κικής - Από τη φυλακή, στην tv και ξανά στα κρατητήρια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Super Κική ή αλλιώς Κική Λιτσάκη βρέθηκε στο προσκήνιο μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ηθική αυτουργία σε υπόθεση ξυλοδαρμού. Την ταραχώδη ζωή της αποκάλυψε η ίδια σε μια συκλονιστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από τρια χρόνια.

Ποια είναι η «influencer των φτωχών», όπως αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό της, stand up comedian και περσόνα της TV με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και μια ζωή έτοιμη... για σενάριο ταινίας!

Η Χίος, τα ναρκωτικά και η συμμορία «Locos»

Η Super Κική στη συνέντευξη - κατάθεση ψυχής στο The 2nght Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την ενδοοικογενειακή βία, τον εθισμό της στα ναρκωτικά από την εφηβία, την εμπλοκή της στη συμμορία Locos της Χίου και την παραμονή της σε φυλακή ανηλίκων.

Η Κική Λιτσάκη έζησε την κόλαση από την ευαίσθητη ηλικία των 13 ετών, όμως έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για όσους παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες.

Απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη για την ιστορία της ζωής της:

Η εκπομπή στον ΑΝΤ1 και ο τσακωμός με την Ζήνα Κουτσελίνη

Η super Κική από το Instagram βρέθηκε συμπαρουσιάστρια στις «Σφήκες» του The 2night Show. Μαζί της η Χρύσα Κατσαρίνη, και η Φελίσια Λαπάτη χαρίζουν μοναδικές στιγμές, «τσιμπώντας» τους καλεσμένους. Εκεί θα βρεθεί καλεσμένη και η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, οι Σφήκες έθεσαν ερωτήσεις στην παρουσιάστρια, οι οποίες περιείχαν έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, κάτι που έφερνε σε αμηχανία την ίδια, αλλά παρ’ όλα αυτά κανείς δεν προμήνυε την επικείμενη αποχώρηση της.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε όταν η Super Κική δήλωσε στην δημοσιογράφο τα εξής: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”.

Κάπου εκεί η συνεργασία της Κικής με τον τηλεοτπικό σταθμό αλλά και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου λήγει και η ίδια δεν διστάζει να ανοίξει τον ασκό του αιόλου και να μιλήσει ανοιχτά για την συνεργασία της με τον σταθμό αλλά και το τί συνέβαινε με τους διάφορους καλεσμένους στις Σφήκες.

Η απρόσμενη διακοπή της εγκυμοσύνης και η κατάθλιψη

Το καλοκαίρι του 2022, γεμάτη χαρά η Super Κική ανακοινώνει ότι ειναι έγκυος και ότι αποφάσισε να κρατήσει το παιδί της μόνη της, καθώς ο τότε σύντροφός της δεν ήταν έτοιμος για να προχωρήσει στην δημιουργία οικογένειας.

σουπερ κικη εγκυμοσυνη

Τα υποστηρικτικά μηνύματα στα social media ήταν πολλά. Το θάρρος και η θέληση της Super Κικής για την ζωή συγκίνησε τους φανς της. Δυστυχώς, ένα μήνα μετά η Κική Λιτσάκη μετά από αρκετές ημέρες απουσίας από τα social media, ενημέρωνε μέσω ανάρτησης τους ακόλουθους ότι έχασε το παιδί της.

Το επόμενο διάστημα η Super Κική έπεσε ξανά στο σκοτάδι. Πάλεψε με την κατάθλιψη, πήρε φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε ενταντικά ψυχοθεραπεία.

Ερχόμαστε στο σήμερα και συγκεκριμένα στην Δευτέρα 20/2 όπου με ανάρτησή της η γνωστή instagrammer ανακοινώνει στο κοινό της ότι έχει συληφθεί! Χαρακτηριστικα γράφει: «Η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά».

Ο λόγος της σύλληψης της Super Κικής

Μέσα από τα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος της Νέας Σμύρνης εξηγεί τι είχε συμβεί:

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Αντρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και τις απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντάς με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου, την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ό,τι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω! Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή, τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά γιατί πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε…» τονίζει η influencer και συνεχίζει:

«Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι υπό την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;» γράφει η Super Κική.

Ποινική δίωξη για κακούργημα στην Super Κική

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις γυναίκες είναι για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία στις πράξεις, ενώ αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

Οι νέες δηλώσεις μέσα από τα κρατητήρια

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους 3 μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε.

Οι δηλώσεις της μητέρας της

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε:

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Είναι ό,τι βλέπω από την τηλεόραση. Δε ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μια απέραντη ντροπή. Ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Ντροπή, ντροπή. Βλέπω αυτό το παιδί με την άλλη κοπέλα που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια με χειροπέδες αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη στιγμή, Παίρνει ναρκωτικά, παίρνει ουσίες, είναι αλκοολικός» ανέφερε αρχικά η μητέρα της γνωστής influencer, η οποία δε μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ντρέπομαι για το πώς λειτουργεί το κράτος. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Καμία όμως. Είμαι καμένη από τη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει μόνο συμφέρον και χρήμα. Αυτός δεν το κάνει για τη δημοσιότητα. Αυτός θέλει βοήθεια. Θέλει βοήθεια. Πρέπει να τον πιάσουν να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα».

Δείτε επίσης