People & Style

Ζέτα Μακρυπούλια: Έγκυος η παρουσιάστρια; - Τι αναφέρουν δημοσιεύματα

Πρωτοσέλιδο περιοδικού θέλει τη Ζέτα Μακρυπούλια να διανύει το δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης της

Ζέτα Μακρυπούλια: Έγκυος η παρουσιάστρια; Τι αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της διανύει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, κι αν ισχύει το δημοσίευμα περιοδικού τότε η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που επισπεύδει το γάμο της για το Πάσχα, με τα νέα να ανακοινώνονται σύντομα από την πλευρά της.

Μένει να φανεί, αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, με την καλλιτέχνιδα πάντως να έχει δει πολλά αντίστοιχα δημοσιεύματα να βγαίνουν στο φως.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο

Ζέτα Μακρυπούλια

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το πρωτοσέλιδο αυτό έρχεται λίγες μέρες μετά τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε λόγο μια εγκυμοσύνη που θα «ταράξει τα νερά» της ελληνικής showbiz.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πέτρου Κουσουλού, ότι ενημερώθηκε για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι και η ίδια γνωρίζει για μια μη αναμενόμενη εγκυμοσύνη.

«Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης