People & Style

Η Πάρις Χίλτον για τις τραυματικές της εμπειρίες: Ο βιασμός στα 15 κι η έκτρωση

«Φοβάμαι να βρεθώ σε ιατρείο, φοβάμαι τις ενέσεις και τους ορούς», λέει η χρυσή κληρονόμος που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Πάρις Χίλτον: Ο βιασμός στα 15 κι η έκτρωση σε νεαρή ηλικία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί αυτό το διάστημα η Πάρις Χίλτον να είναι μια ευτυχισμένη μαμά, όμως η παιδική της ηλικία μόνο τραυματικές εμπειρίες περιείχε που την έχουν σημαδέψει.

Η χρυσή κληρονόμος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Glamour κι αποκάλυψε ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν στην ηλικία των 15 χρόνων χωρίς τη θέλησή της.


Όπως υποστηρίζει, η 42χρονη πλέον Χίλτον, ο βιαστής της ήταν ένας πολύ μεγαλύτερος άνδρας που γνώρισε με τις φίλες της όταν σύχναζαν στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City «σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με τα όσα είπε «μεγαλύτεροι άντρες πάντα τριγυρνούσαν στα καταστήματα» και εκείνη και οι φίλες της “τους μιλούσαν” και τους έδιναν τους αριθμούς των βομβητών τους».

Μια μέρα, μια ομάδα ανδρών «προσκάλεσε» τη Χίλτον και τις ανήλικες φίλες της της «σε ένα σπίτι» όπου τις κέρασαν «δροσερά κρασιά με μούρα».

Η Χίλτον η οποία «δεν έπινε τότε» - θυμήθηκε ότι ένας από τους άντρες ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και την έπεισε να πιει το ποτό της.

«Όταν ήπια μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα. Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα- υποθέτω ότι ήταν κάποιο ναρκωτικό».

Η νέα μαμά είπε ότι λιποθύμησε και ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, καταλαβαίνοντας ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

«Θυμήθηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα οράματα ότι τον έβλεπα από πάνω μου, να μου κλείνει το στόμα, να μου λέει, “ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί».

Ο βιασμός της προηγήθηκε δύο χρόνια πριν βρεθεί στο Provo Canyon School στη Γιούτα, όπου, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, της χορηγούσαν με το ζόρι φάρμακα και την υπέβαλαν σε γυναικολογικές εξετάσεις μέσα τη νύχτα.

«Ήμουν απλά ένα μικρό κορίτσι. Απλά νιώθω ότι μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία», δήλωσε στο Glamour, προσθέτοντας ότι η παραμονής τη στο Provo συνέβαλε στην απόφαση της ίδιας και του συζύγου της Κάρτερ Ριμ να αποκτήσουν τον γιο τους Phoenix Barron Hilton Reum, μέσω παρένθετης μητέρας.


Όταν ρωτήθηκε αν επέλεξε την παρένθετη μητρότητα επειδή ανησυχούσε για την εγκυμοσύνη στην ηλικία της, η Πάρις Χίλτον απάντησε: «Όχι» συμπληρώνοντας ότι θα χρησιμοποιούσε παρένθετη μητέρα ακόμα και αν ήταν 20.

«Απλά φοβάμαι τόσο πολύ - ακόμα και να βρεθώ σε ένα γυναικολογικό ιατρείο. Φοβάμαι τις ενέσεις και τους ορούς που βάζουν», σημειώνοντας ότι ήθελε «τόσο πολύ» οικογένεια, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει «το σωματικό κομμάτι της διαδικασίας».

Η Χίλτον αποκάλυψε επίσης ότι έκανε έκτρωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάτι για το οποίο «δεν ήθελε να μιλήσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού» εκείνη την εποχή. «Ήμουν παιδί», είπε, «και δεν ήμουν έτοιμη γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης