People & Style

Σακίρα: Απόψε η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό-Aποκαλύπτει τι συνέβη με τον Πικέ

Σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του Μεξικού θα δώσει συνέντευξη η Κολομβιανή τραγουδίστρια

Σακίρα: Απόψε η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό-Aποκαλύπτει τι συνέβη με τον Πικέ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr


Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται συνεχώς η Σακίρα από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της και αστέρα του ποδοσφαίρου, Ζεράρ Πικέ.
Ενώ όμως ο Πικέ δεν έχει μιλήσει για την κατάσταση, η Σακίρα έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι μηνύματα προς τον πρώην σύντροφο της.

Απόψε η τραγουδίστρια πρόκειται να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο Televisa, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στο Μεξικό, όπου αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την τρέχουσα προσωπική της κατάσταση και, ειδικότερα, να ρίξει φως στον χωρισμό της με τον Πικέ.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ αυτής και του ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή θα είναι η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό της και έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Εκτός από τη νομική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, η ίδια είχε να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της, τα οποία την δυσκόλεψαν να μετακομίσει στο Μαϊάμι για να δημιουργήσει μια νέα ζωή.

Πάντως, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, η Σακίρα παρέμεινε ενεργή στη μουσική της καριέρα, κυκλοφορώντας αρκετά νέα τραγούδια, καθώ, φαίνεται πως η μουσική αποτέλεσε διέξοδο για τα συναισθήματα της και πολλοί θαυμαστές της ανυπομονούν να ακούσουν περισσότερα...

Δείτε επίσης