People & Style

Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: «Έχασα ανθρώπους, υπάρχει θυμός»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μπουράκ Χακί συγκαταλέγεται σ' αυτούς που μετρούν σημαντικές απώλειες μετά το φονικό σεισμό

Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: «Έχασα ανθρώπους, υπάρχει θυμός»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετρά απώλειες ο Μπουράκ Χακί, αφού είναι ένας από τους χιλιάδες Τούρκους που έχασαν ανθρώπους από το φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο «Breakfast@Star», αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα από τη ζωή, ενώ εξέφρασε και το θυμό του προς όσους ευθύνονται για τη διαιώνιση της καταστροφής της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα είπε: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη, ήμουν στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν το αισθανθήκαμε εκεί, ήταν πολύ μακριά. Νομίζω ο μεγαλύτερος του αιώνα γιατί ήταν 40 χλμ το βάθος.

Δυστυχώς χάσαμε 5 μέλη της οικογένειας της κοπέλας μου και 16 ανθρώπους κοντινούς στην οικογένειά μου που γνωρίζω. Ναι δυστυχώς πέντε ανθρώπους από την οικογένεια της φίλης μου και 16 ανθρώπους κοντινούς την οικογένειά μου που γνωρίζω υπάρχει ένας θυμός για τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι φυσικά γιατί αυτό το μέρος διατρέχει πολύ κίνδυνο και δεν μπορεί να φτιαχτεί για να δώσω ένα παράδειγμα αυτά που χτίστηκαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια ακόμη στέκονται αλλά τα κτίρια που χτίσαμε εμείς για το τουρκικό λαό κατέρρευσαν αυτό είναι περίεργο υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων χτυπημένο από το σεισμό εννοώ ότι ξέρουμε 45.000 αλλά από τη στιγμή που 10.000 κτίρια ουσιαστικά κατέρρευσαν και ήταν ψηλά κτίρια σκεφτείτε πως είναι κρίμα υπάρχουν, σκεφτείτε το σκεφτείτε, 10.000 κτίρια που καταρρέουν, τι γίνεται...».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης