People & Style

Δανάη Μπάρκα για Τέμπη: «Γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια»

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι μπορούμε, να μην ξεχαστεί ποτέ τίποτα»

Δανάη Μπάρκα για Τέμπη: «Γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στα Τέμπη, προκειμένου να κάνει ένα ρεπορτάζ για τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων και σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» μίλησε για την εμπειρία της από τον τόπο του δυστυχήματος.

«Η εκπομπή μας θέλουμε πάντα να είναι ψυχαγωγική, θέλουμε να κάνουμε εσάς να χαμογελάτε και να ξεχνάτε τα προβλήματά σας. Κάποιες φορές δεν γίνεται να είμαστε ψυχαγωγική, αλλά οτιδήποτε άγει την ψυχή μας είμαστε εδώ για να το μεταφέρουμε. Έχουμε πολλές μέρες να σας δούμε. Δεν νομίζω ότι ήταν και εύκολο να βγούμε και να πούμε τι;» ανέφερε αρχικά.

Δείτε βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Σήμερα επιστρέψαμε και φυσικά επιστρέφουμε με υλικό από αυτή την τραγωδία γιατί είναι μια τραγωδία που μας αφορά όλους. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι μπορούμε, να μην ξεχαστεί ποτέ τίποτα και να δίνουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη συμπόνια μας στους ανθρώπους που τώρα μας χρειάζονται, γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση τους».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα επισήμανε ότι: «Πηγαίναμε νιώθοντας ότι θα είμαστε ψύχραιμοι. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που επικρατεί πάνω από το σημείο, δυστυχώς είναι τρομακτική. Ήταν σαν να κλαίει μια ολόκληρη πόλη για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε στην πόλη, γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια».

Δείτε επίσης