People & Style

Η Σερ με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της στο fashion show του Versace

Με τον αγαπημένο της Αλεξάντερ Έντγουαρντς έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Versace fashion show, η 76χρονη Σερ

Η Σερ με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της στο fashion show του Versace
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που έχουν υπάρξει, με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις να συζητούνται για καιρό και τα φώτα της δημοσιότητας να είναι πάνω της για πολλά χρόνια, η Σερ, έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αυτό τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Fashion show του οίκου Versace με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντγουαρντς.

H Σερ είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει στα 76 της να έχει ένα εξαιρετικό παρουσιαστικό. Διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, η οποία φυσικά είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Η 76χρονη Σερ και ο 37χρονος μουσικός διευθυντής και παραγωγός ήταν χαμογελαστοί ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και, όπως αποκαλύπτεται στην Daily Mail, έδωσαν και ένα τρυφερό φιλί.

Η Σερ έκανε ένα iconic look με μπλε κορσέ διακοσμημένο με διαμάντια κάτω από το βιολετί δερμάτινο jacket της με τις λαμπερές λεπτομέρειες. Φόρεσε ένα stretch μπλε παντελόνι και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μπότες σε βιολετί χρώμα και με χοντρό τακούνι.

Όσο για το Fashion Show του οίκου Versace πραγματοποιήθηκε στο Pacific Design Center στο Δυτικό Χόλιγουντ την Πέμπτη και πολλοί διάσημοι αστέρες έδωσα το «παρών». Μεταξύ άλλων η Μάιλι Σάιρους, η Αν Χάθαγουεϊ, η Ντούα Λίπα και η Πάρις Χίλτον ενώ οι βασίλισσες της πασαρέλας Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι περπάτησαν σε ένα εντυπωσιακό catwalk με τη θρυλική Ναόμι Κάμπελ.

Δείτε επίσης