People & Style

Ευτυχισμένοι μαζί: Μετά από 14 χρόνια ο «Μάκης» και η «Βίκυ» ξανά μαζί

Ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Βιβή Κόκκα συναντιούνται μετά από 14 χρόνια κι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της κωμικής σειράς

Ευτυχισμένοι μαζί: Μετά από 14 χρόνια ο «Μάκης» και η «Βίκυ» ξανά μαζί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Βιβή Κόκκα, ή αλλιώς ο «Μάκης» και η «Βίκυ», υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια . Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και οι ατάκτες τους έγραψαν ιστορία αφού ακόμη και τώρα τις συναντάμε στο Tik Tok.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» τους έφερε και πάλι κοντά, 14 χρόνια μετά τη σειρά, με τους δυο τους να αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές από τα γυρίσματα.

«Έχουμε να τα πούμε 14 χρόνια από την σειρά. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε ζευγάρι, είχαμε μεγάλη χαρά και οι δυο. Αυτός η σχέση ήταν έρωτα και μίσους. Είχαμε και ομηρικούς καυγάδες στη σειρά. Στις πρόβες αλλάζαμε το κείμενο και πηγαίναμε στην εγγραφή και οι τεχνικοί γελούσαν με τις αλλαγές. Το γατούλα με ακολουθεί ακόμα και τώρα» είπε αρχικά, η Βιβή Κόκκα.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ που το κάνατε αυτό, γιατί δεν έχουμε βρεθεί τόσα χρόνια. Τα πρώτα σενάρια δεν είχα προσέξει καλά και έρχεται η Βιβή και μου λέει: “έχουμε και παιδί, δεν το ξέρεις;”. Θυμάμαι την σκηνή που έπρεπε να αλειφθώ με λάδι. Φαίνεται ανεπαίσθητα ότι γελάω».

Δείτε επίσης