People & Style

Ανδρέας Μικρούτσικος:Επέστρεψε στην τηλεόραση κι ευχαρίστησε on air τη σύντροφό του

Ευδιάθετος και με όρεξη για δουλειά επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος:Επέστρεψε στην τηλεόραση κι ευχαρίστησε on air τη σύντροφό του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια λοίμωξη του αναπνευστικού οδήγησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ο παρουσιαστής επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα και στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο που του ευχόταν για περαστικά, αλλά και τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, η οποία στάθηκε στο πλευρό του καθ' όλη τη διάρκεια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τον υποδέχτηκε τον στην έναρξη της εκπομπής.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα. Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο…» και τέλος, είπε:

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Δείτε επίσης