People & Style

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του νεογέννητου γιου της

Για το θάνατο του νεογέννητου γιου της μίλησε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του νεογέννητου γιου της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για τη χειρότερη στιγμή της ζωή της μίλησε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και δεν είναι άλλη από το τραγικό γεγονός που βίωσε πέρυσι με το θάνατο του νεογέννητου γιου της.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του μοντέλου, “I Am Georgina” και σ’ αυτό βλέπουμε την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να μιλά για την “καλύτερη και χειρότερη στιγμή της ζωής της” πέρυσι.

Η 29χρονη ευχαρίστησε τον σύντροφό της Κριστιάνο Ρονάλντο, που την “ενθάρρυνε πραγματικά” καθώς αντιμετώπιζαν την απώλειά τους.


Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευγνώμων. Η ζωή είναι δύσκολη. Η ζωή συνεχίζεται”, συνέχισε. “Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή.”

Η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο αποκάλυψαν τον Απρίλιο του 2022 ότι απέκτησαν ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Bella, αλλά πήγαν σπίτι χωρίς τον δίδυμο αδελφό της. “Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός” είχε γράψει το ζευγάρι σε ανάρτησή του στο Instagram εκείνη την εποχή.

Δείτε επίσης