People & Style

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν... πόρτα

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η δημοφιλής οικογένεια δεν θα δώσει φέτος το παρόν σ’ ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion events

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν... πόρτα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το Met Gala, η φιλανθρωπική οργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο μουσείο Metropolitan Museum of Art’ s Costume Institute (Met) είναι η μεγάλη γιορτή της μόδας κι έχει ως οικοδέσποινα την Anna Wintour, εκδότρια της Vogue.

Κάθε χρόνο στέλνονται προσκλήσεις στους celebrities, οι οποίες κοστίζουν περισσότερο από 30.000 δολάρια η μία. Από τη λίστα των πιο πολυσυζητημένων look δεν λείπουν ποτέ οι Καρντάσιανς. Όμως, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η δημοφιλής οικογένεια δεν θα δώσει φέτος το παρόν σ’ ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion events.

Διοργανωτές της εκδήλωσης αποκάλυψαν πως αυτό ήταν απόφαση της Anna Wintour, η οποία θέλει στο φετινό event τα δημοσιεύματα να αφορούν αποκλειστικά τη μόδα κι όχι να κλέψουν την παράσταση για μια ακόμη φορά οι Καρντάσιανς.

Ας μην ξεχνάμε την περσινή εμφάνιση της Κιμ ως Μέριλιν Μονρόε που μονοπωλούσε τα φλας των φωτογράφων και τις στήλες των ΜΜΕ. Βέβαια η οικογένεια Καρντάσιαν διαψεύδει τις φήμες περί αποκλεισμού τους από το Met Gala. Κοντοζυγώνει ο Μάιος…

Δείτε επίσης