People & Style

Γεράσιμος Γεννατάς: Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, ντροπή που υπάρχουν

«Πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν και πετάνε κάτι....λουλούδια! Πότε πήραν αυτοί οι άνθρωποι λουλούδια για το σπίτι τους», τόνισε ο ηθοποιός

Γεράσιμος Γεννατάς: Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, ντροπή που υπάρχουν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στα social media αλλά και στα...μπουζούκια!

Στην ερώτηση για το αν του άφησε «ρετσινιά» ο ρόλος του στην δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε: «Μου άφησε μια ωραίαι ρετσινιά, μου προσέφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου. Είμαι η ντροπή του Instagram».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύγχρονη μουσική και σχολίασε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες «πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;"».

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν και πετάνε κάτι....λουλούδια! Πότε πήραν αυτοί οι άνθρωποι λουλούδια για το σπίτι τους», τονίζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Όσο για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο ανά διαστήματα, δήλωσε: «Είναι κιτρινισμός να ασχολείται κανείς με το αν έχω λεφτά ή όχι. Αυτό είναι που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο ηθοποιός είπε εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό, αλλά δυστυχώς θα περάσει».

Δείτε επίσης