People & Style

Ρούπερτ Μέρντοχ: «Θα 'ναι η τελευταία»-5η φορά γαμπρός ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ

Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους θα το πάρει το κορίτσι τελικά ο Αυστραλοαμερικανός βαρώνος των μίντια

Ρούπερτ Μέρντοχ: «Θα 'ναι η τελευταία»-5η φορά γαμπρός ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Να… αποκαταστήσει την 66χρονη Αν Λέσλι Σμιθ αποφάσισε ο 92χρονος βαρόνος των μίντια, Ρούπερτ Μέρντοχ και ετοιμάζεται να παντρευτεί για 5η φορά, το επομενο καλοκαίρι, δήλωσε σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post» που του ανήκει!

Η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και επιχειρηματία Τσέστερ Σμιθ, ο οποίος δραστηριοποιείτο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, μέχρι το θάνατό του το 2008 και υποστηρίζει ότι η ενασχόληση του εκλιπόντα συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, αποκαλώντας μάλιστα τη γνωριμία της μαζί του ως «θείο δώρο και για τους δύο».
«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας, όπως ο Ρούπερτ… Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις. Από αυτή την άποψη, έχω μια εμπειρία», είπε η Σμιθ.
Έξι μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ. ο Μέρντοχ έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο, σύμφωνα μάλιστα με την βρετανική εφημερίδα «Ιndependent», η Τζέρι Χολ δηλώνει «συντετριμμένη από τα νέα του αρραβώνα του», καθώς «είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του».
Ο Μέρντοχ, πάντως παραδέχτηκε ότι, αν και ήταν πολύ αγχωμένος, τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση…
«Ήμουν πολύ αγχωμένος. Φοβόμουν να ερωτευτώ, αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος», αναφέρει στη συνέντευξή του.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ ελέγχει μια τεράστια αυτοκρατορία ΜΜΕ, σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική, που περιλαμβάνει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά δίκτυα, ανάμεσα στα οποία είναι τo αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η βρετανική εφημερίδα Times του Λονδίνου και η αμερικανική Wall Street Journal, με τη συνολική του περιουσία να ανέρχεται στα 17 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές και από τους τρεις πρώτους γάμους του έχει αποκτήσει έξι παιδιά, ενώ σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο γάμος που του κόστισε πιο ακριβά ήταν εκείνος με τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, η οποία μετά το διαζύγιο έλαβε μετοχές, μετρητά και ακίνητα, ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όμως, μόλις 17 μέρες μετά το διαζύγιο, ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, την 30 ετών Γουέντι, όταν ο ίδιος ήταν 68 ετών.

Δείτε επίσης