People & Style

Μαριέττα Χρουσαλά: «Χρυσά» γενέθλια στο Κάιρο – Πάρτι, χλιδή και καυτές εμφανίσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εξόρμηση των celebrities στην Αίγυπτο που προκάλεσε έκπληξη...

Μαριέττα Χρουσαλά: «Χρυσά» γενέθλια στο Κάιρο – Πάρτι, χλιδή και καυτές εμφανίσεις
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί στη χώρα μας το κλίμα να είναι βαρύ το τελευταίο διάστημα μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όμως η Μαριέττα Χρουσαλά βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά της…

Η ίδια και οι καλεσμένοι της δεν έχασαν το κέφι τους και ταξίδεψαν στην Αίγυπτο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, και γλέντησαν με την ψυχή τους!


Παρουσιάστριες, ηθοποιοί και μοντέλα από την Ελλάδα έδωσαν το «παρών», διασκέδασαν μέχρι πρωίας, ενώ πλημμύρισαν τα social media με φωτογραφίες τους και βίντεο τόσο από το πάρτι όσο και από την εκδρομή τους στις πυραμίδες.

xrousalama

xrousalamari

galeiageliagelai

Μεταξύ των καλεσμένων της ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Σήλια Κριθαριώτη, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί σε φωτογραφίες.

marietaxrou

Αφού πρώτα οι καλεσμένοι έκαναν βόλτα στις πυραμίδες και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους με φόντο τις πυραμίδες, το βράδυ του Σαββάτου, ακολούθησε το «χρυσό» πάρτι με θέμα την Αίγυπτο σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Όλες οι καλεσμένες φόρεσαν ρούχα με χρυσές λεπτομέρειες ενώ η εορτάζουσα ήταν ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτική.

xrousalamarieta

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε για την το πάρτι των γενεθλίων της ένα χρυσό φόρεμα σε στιλ μαγιό και ένα μεγάλο άνοιγμα στο αριστερό της πόδι.

Η Αθηνά Οικονομάκου η οποία υποφέρει από ρήξη χιαστού, φόρεσε μίνι φόρεμα με χρυσά κεντήματα και το συνδύασε με άνετες αρβύλες.

athinaoikono

oikonomakou

athinaoikonomakou


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στο Κάιρο μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο οποίος δεν θέλησε να εμφανιστεί σε καμία φωτογραφία, όπως η ίδια είπε. "Οι φωτογραφίες του συζύγου μου βρίσκονται στο κινητό του" διευκρίνησε το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του happy Day ήταν εντυπωσιακή με σούπερ μίνι χρυσό φόρεμα με κρόσια.

stamatinatsimt

tsimtsiliaaa

stamatinatsimiti

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες.

kainorgiou

agkaliesparna

stipyramides

olesmazikaimhah

Δείτε επίσης