People & Style

Ευριδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο: «Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα»

«Είμαι στα καλύτερά μου. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor All Star

Ευριδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο: «Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για όλα: για το Survivor All Star, για τον Κωνσταντίνος Βασάλο, τον Γρηγόρη Μόργκαν, την Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης: "Δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα", είπε αρχικά.

Μάλιστα, απάντησε σε όσα ακούγονται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, λέγοντας: "Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα. Νομίζω είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα".

Για το ταξίδι της, στο οποίο πήγε από Χαβάη μέχρι Λος Άντζελες, αλλά και κάποια στιγμιότυπα με τον Γρηγόρη Μόργκαν, είπε: "Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Ήμασταν πολλά άτομα. Όλοι τραβήξαμε φωτογραφίες και βίντεο όλους".

"Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον. Όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, θα ήθελα να δείχνω πράγματα που εγώ θέλω" κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης