People & Style

Γκουίνεθ Πάλτροου: Στο εδώλιο για ατύχημα στο σκι – Χτύπησε κι εγκατέλειψε άνθρωπο!

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση και σπασμένα πλευρά…

Γκουίνεθ Πάλτροου: Στο εδώλιο για ατύχημα στο σκι – Χτύπησε κι εγκατέλειψε άνθρωπο!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο δικαστήριο παραπέμπεται η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα που συνέβη το 2016, ενώ έκανε σκι σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην πολιτεία Γιούτα.

Η ηθοποιός αντιμετωπίζει την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης για το ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό, Τέρι Σάντερσον, ο οποίος δήλωσε πως η Πάλτροου «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει από μια πλαγιά» στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό…

Στην αρχική αγωγή του ο Σάντερσον ζητούσε αποζημίωση $3,1 εκατ. ενώ πλέον ζητά $300.000, ενώ η Πάλτροου απαντά με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων λέγοντας ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από διεθνή πρακτορεία, η εκδίκαση της υπόθεσης από το περιφερειακό δικαστήριο του Παρκ Σίτι στη Γιούτα, είναι πιθανό να κρατήσει πάνω από μία εβδομάδα.

Δείτε επίσης