People & Style

Μαριέττα Χρουσαλά: «Το τερμάτισες με την κορώνα, έλεος!», «Λίγη ντροπή»

Η φωτογραφία με το στέμμα, τα αρνητικά σχόλια στα social media και το πάρτι για τα γενέθλιά της στο Κάιρο

Μαριέττα Χρουσαλά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χλιδή, χορός, χρυσός και κορώνα στα μαλλιά! Το γενέθλιο πάρτι της Μαριέττα Χρουσαλά για τα 40ά γενέθλιά της στο Κάιρο έγινε το απόλυτο talk of the town τα τελευταία 24ωρα.

Σε ένα πάρτι που θύμισε "bachelor party", η Μαριέττα Χρουσαλά είχε τυπώσει ακόμα και καπελάκια και t-shirt για τους συμμετέχοντες, με την επιγραφή "team Marietta".

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η εορτάζουσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο iInsdtagram δέχτηκε μόνο αρνητικά σχόλια, αφού σ' αυτήν απεικονίζεται να φορά... στέμμα!

"Θα λατρεύω πάντα αυτή τη στιγμή" σχολίασε, στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου δείχνει το πολύ αποκαλυπτικό φόρεμά της που ανήκει στον brand Retrofete και το ιδιαίτερο στέμμα που φόρεσε στο κεφάλι της, ως birthday queen.

Μαριέττα Χρουσαλά

Ανάμεσα στα πολύ κολακευτικά σχόλια και τις ευχές κάτω από την ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά, υπήρξαν και κάποια που άσκησαν έντονη κριτική σε αυτή την εικόνα.

  • - Η όλη εικόνα και η επιτήδευση, μόνο αυτό δεν δείχνει. Να είστε πολύχρονη, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουμε, γιατί νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει. Φυσικά ο καθένας φοράει ο τι θέλει κ γιορτάζει όπως και όπου θέλει, αλλά προσοχή στο τέρας της ματαιοδοξίας γιατί όσο το ταιζεις, τόσο θέλει κ άλλα.
  • - Να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένης, να χαίρεσαι το σπιτικό σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την... κορώνα!!! Έλεος
  • Εσείς ζείτε σε άλλο πλανήτη
  • Πολύχρονη, αλλά για ποιο λόγο γυμνή?
  • Ως προς τι όλο αυτό;
  • Κλασική επίδειξη πλούτου από μία νεόπλουτη.
  • Λίγη ντροπή! Η Ελλάδα θρηνεί...

Μαριέττα Χρουσαλά

Παρουσιάστριες, ηθοποιοί και μοντέλα από την Ελλάδα έδωσαν το «παρών», διασκέδασαν μέχρι πρωίας, ενώ πλημμύρισαν τα social media με φωτογραφίες τους και βίντεο τόσο από το πάρτι όσο και από την εκδρομή τους στις πυραμίδες.

xrousalama
xrousalamari
galeiageliagelai

Μεταξύ των καλεσμένων της ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Σήλια Κριθαριώτη, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί σε φωτογραφίες.

marietaxrou

Αφού πρώτα οι καλεσμένοι έκαναν βόλτα στις πυραμίδες και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους με φόντο τις πυραμίδες, το βράδυ του Σαββάτου, ακολούθησε το «χρυσό» πάρτι με θέμα την Αίγυπτο σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Όλες οι καλεσμένες φόρεσαν ρούχα με χρυσές λεπτομέρειες ενώ η εορτάζουσα ήταν ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτική.

xrousalamarieta

Η Αθηνά Οικονομάκου η οποία υποφέρει από ρήξη χιαστού, φόρεσε μίνι φόρεμα με χρυσά κεντήματα και το συνδύασε με άνετες αρβύλες.

athinaoikono
oikonomakou
athinaoikonomakou

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στο Κάιρο μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο οποίος δεν θέλησε να εμφανιστεί σε καμία φωτογραφία, όπως η ίδια είπε. "Οι φωτογραφίες του συζύγου μου βρίσκονται στο κινητό του" διευκρίνησε το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του happy Day ήταν εντυπωσιακή με σούπερ μίνι χρυσό φόρεμα με κρόσια.

stamatinatsimt
tsimtsiliaaa
stamatinatsimiti

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες.

kainorgiou
agkaliesparna
stipyramides
olesmazikaimhah

Δείτε επίσης