People & Style

Ο Πάνος Μουζουράκης ντύνεται γαμπρός - Δείτε την αναγγελία του γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη αναμένεται να παντρευτούν στην Αίγινα

Ο Πάνος Μουζουράκης ντύνεται γαμπρός - Δείτε την αναγγελία του γάμου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη, αφού από τη μία σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους κι από την άλλη ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα και η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σε γνωστή εφημερίδα.

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Μάλιστα προ ημερών έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης ενοχλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών της συντρόφου του στα social media και σε δημοσιεύματα, μιας και πρόκειται για στιγμιότυπα που ανήκουν στο ιδιωτικό προφίλ της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», η Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι στον 4ο μήνα και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Για αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μια συνέντευξη, η προσωπική του ζωή ήταν ένα θέμα, το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», συμπλήρωσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε επίσης