People & Style

Ηλίας Γκότσης - Survivor: Τα stories μετά την αποβολή του από το ριάλιτι

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού

Ηλίας Γκότσης  Survivor
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor All Star έκανε τις πρώτες αναρτήσεις στα social media μέσα από τις οποίες διακωμωδεί την κατάσταση μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Σαν «βόμβα» έπεσε τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, μιας και οι συγκεκριμένοι παίκτες αποτελούσαν δύο από τους καλύτερους και πιο δυνατούς διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, γι' αυτό και απομακρύνθηκαν από αυτό. «Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor», είπε ο παρουσιαστής.

Ηλιας Γκοτσης survivor

Μάλιστα, σε χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» αποκαλύφθηκαν σχετικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένο, ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο. Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, έγινε λόγος για μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ άλλων τροφίμων αναγράφονταν “καπνικά προϊόντα” και «αναψυκτικά».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα. Τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

Ηλίας Γκότσης: Οι πρώτες αναρτήσεις και το τρολάρισμα

Οι δύο παίκτες πήραν ήδη τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, με τον Ηλία Γκότση να έχει κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε», ανέφερε στο πρώτο story του.

Σε δεύτερο βίντεο, ο Ηλίας Γκότσης τρολάρει τον εαυτό του για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τη λίστα για τα ψώνια που έδωσε σε ντόπιο του Άγιου Δομίνικου. Στην ανάρτησή του, φαίνεται ο ίδιος να κρατάει ένα χαρτάκι και να προσπαθήσει να μιλήσει αγγλικά σε έναν local (υπάλληλο αεροδρομίου στην προκειμένη περίπτωση), ζητώντας του φαγητό και διακωμωδώντας την αποβολή του.

Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκα Πιλίδης μετά την αποβολή τους από το Survivor

Σε άλλα stories που ανήρτησε στο Instagram, ο Ηλίας Γκότσης είναι μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους και κάνουν χιούμορ, ενώ φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Δείτε επίσης