People & Style

Ιωάννα Μαλέσκου:Ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Δανιά στο δημαρχείο Ραφήνας

Λίγες μέρες πριν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ραφήνας

Ιωάννα Μαλέσκου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο της Ραφήνας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο γάμος έγινε στις 12 το μεσημέρι αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο γάμος θα γινόταν την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Στο μεταξύ, μια μέρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει μια δημόσια έξοδο όπου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Λίγο πριν το γάμο...

Για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, αλλά και τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στα τηλεοπτικό συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών, σε εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό» και πρόσθεσε: «Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει όλα το μωράκι από εκείνον».

Όσον αφορά το μέλλον της επαγγελματικά, η Ιωάννα Μαλέσκου που διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της τόνισε ότι: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά».

Δείτε επίσης