People & Style

Βασίλης Καρράς: Άστους να λένε - Δεν κατεβαίνει στις εκλογές!

Δείτε το βίντεο με τη διάψευση της κόρης του τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες οτι ο Βασίλης Καρράς θα συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, διαψεύστηκε κατηγορηματικά...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και όπως ο ίδιος είπε:

«Διαψεύδει την κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».


Πώς προέκυψε η φήμη


Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, ο οποίος ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες όπου ήταν ο ίδιος και ο Βασίλης Καρράς σε ουζερί της Περαίας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στον δήμο Θερμαϊκού. Παρών στη συμφωνία ήταν και ένα ακόμα τραγουδιστής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που χαριτολογώντας ο κ. Τσαμασλής τον χαρακτήρισε «ενορχηστρωτή» της υποψηφιότητας Καρρά.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή:
«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!!Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα».

Δείτε επίσης