People & Style

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Χώρισαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Μετά από 14 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τελεία στο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, μετά από 14 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και η είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές μέρες, μέσα από φωτογραφία που αναρτήθηκε σε Instagram Story όπου η ηθοποιός ποζάρει με εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης στο πλευρό της συναδέλφου της, Στέλλας Ψαρουδάκη.

Μαρκέλλα Γιαννάτου χωρισμός, Μαρκέλλα Γιαννάτου εγκυμοσύνη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Λευτέρης Χαρίτος, Λευτέρης Χαρίτος άγριες μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος σκηνοθέτης, Μαρκέλλα Γιαννάτου ηθοποιός, Μαρκέλλα Γιαννάτου βιβλία,

Το χαρμόσυνο νέο, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Λευτέρη Χαρίτο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο σκηνοθέτης έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, έναν έφηβο γιο, από προηγούμενη σχέση του.

Λίγα μόνο 24ωρα μετά την ευχάριστη είδηση ,ήρθε κι η επόμενη που αφορά την προσωπική ζωή της ηθοποιού και του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος δεν είναι πια μαζί.

Την είδηση σχολίασε η εκπομπή Breakfast @Star τη Δευτέρα 3 Απριλίου. «Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός», είπε η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου που επιμελήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ. «Η Μαρκέλλα είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει όλο αυτό πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα», πρόσθεσε.

«Ο χωρισμός δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης. Ήταν 14 χρόνια μαζί, αλλά δεν είχαν παντρευτεί», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος μιλώντας για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου και τον Λευτέρη Χαρίτο.

Δείτε επίσης