People & Style

Απόστολος Ρουβάς: «Για πρώτη φορά μπαμπάς, ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή!»

Δείτε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα

Απόστολος Ρουβάς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δηλώσεις για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει πατέρας, έκανε ο Απόστολος Ρουβάς το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου.
Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά μίλησε στο «Πρωινό» για τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου και πρώτο τους παιδί που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες.
Το γεγονός της εγκυμοσύνης γνωστοποιήθηκε πρόσφατα, στα γενέθλιά του, όταν η αντίδρασή του στην έκπληξη που του έκαναν, ήταν να φιλήσει την κοιλιά της συντρόφου του…
«Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν» αποκάλυψε στη συνέχεια, ο σεφ.

Δείτε επίσης