People & Style

Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Απορώ πως νομίζουν ότι θα μιλήσουμε εύκολα»

Την βροχή ερωτήσεων που δέχθηκε η Μαρίλια Μητρούση από τους δημοσιογράφους θέλησε να σχολιάσει η γνωστή παρουσιάστρια

Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Επίσης, απορώ και με τα σχόλια που λένε βέβαια δεν το αντιμετώπισαν το ίδιο, δεν μίλησαν. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζει κι όταν έναν άλλον δεν τον γνωρίζει», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Την βροχή ερωτήσεων που δέχθηκε η Μαρίλια Μητρούση από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δανάη Μπάρκα έκανε μία πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση για το θέμα των ημερών.

«Ρωτήθηκε έξι φορές, οριακά με μανία για ένα θέμα κι έδειξε η κοπέλα εξαρχής αμηχανία. Τώρα πως γίνεται να ρωτά κάποιος, αν κάποιος άλλος είναι βίαιος. Με την απλή λογική ότι ακόμα κι αν έχει ένας άνθρωπος να πει, θα το πει μπροστά σε μία κάμερα; Είναι πολλά τα ερωτήματα που μου γεννιούνται κι επειδή κι εμείς έχουμε βρεθεί στην αντίστοιχη θέση τις τελευταίες ημέρες με αυτό το θέμα. Έρχονται εδώ συνάδελφοι και καταλαβαίνω τι θέλουν. Μία δήλωση, μια τοποθέτηση. Απορώ πως νομίζουν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα, ειδικά όταν αφορούν ένα πρόσωπο που όντως μπορεί να έχουμε υπάρξει κοντά κι όντως να το γνωρίζουμε» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στην αρχή.

«Επίσης, απορώ και με τα σχόλια που λένε βέβαια δεν το αντιμετώπισαν το ίδιο, δεν μίλησαν. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζει κι όταν έναν άλλον δεν τον γνωρίζει. Δεν σου λέω ότι πρέπει να καταδικάζεις τους αγνώστους και να μην καταδικάζεις τους ανθρώπους που μπορεί να μην γνωρίζεις. Όταν αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι έχουν διαπράξει εγκλήματα, όχι απλά να καταδικάσουμε, αλλά και να τον δείξουμε και με το δάχτυλο. Όμως πριν, δεν είναι μεμπτό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Σε όλες τις υποθέσεις έχουμε κρατήσει την ψυχραιμία μας» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα για το θέμα.

«Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η στάση της. Φυσικά και είναι αμήχανο για όλους μας. Ο καθένας, αν μπει στη θέση του άλλου, θα καταλάβει τη δυσκολία».

Δείτε επίσης