People & Style

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Μάντοξ στον Λευκό Οίκο

Μαμά και γιος ήταν προσκεκλημένοι του Τζο Μπάιντεν για το επίσημο δείπνο που παραχώρησε στο προεδρικό ζευγάρι της Νότιας Κορέας

Αντζελίνα Τζολί, Μάντοξ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Αντζελίνα Τζολί συνοδευόμενη από το γιο της Μάντοξ, παρέστησαν στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον.

Το δείπνο παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος στον φιλοξενούμενο πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γιόλ και τη σύζυγό του Κιμ Κέον-χι για τον εορτασμό της 70ής επετείου της συμμαχίας των ΗΠΑ με την δημοκρατία της Νότιας Κορέας.

Η 47χρονη ηθοποιός και το μεγαλύτερο παιδί της, 21 ετών, φόρεσαν τα καλά τους και είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν τον Πρόεδρο Γιουν να τραγουδάει την επιτυχία του Don McLean «American Pie» του 1971.

Ο Μάντοξ - τον οποίο υιοθέτησε η ηθοποιός από την Καμπότζη το 2002 - έχει σπουδάσει στη Νότια Κορέα αφού σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ.

Η Αντζελίνα συνόδευσε τον γιο της στη Νότια Κορέα στο κολέγιο τον Αύγουστο του 2019. Επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το σχολείο, καθώς και άλλες πανεπιστημιουπόλεις στη Νότια Κορέα, στα τέλη του 2018. Αν και «έγινε δεκτός και σε άλλα πανεπιστήμια», ο Μάντοξ αποφάσισε τελικά ότι το Yonsei ήταν το κατάλληλο γι' αυτόν, όπως είχε αναφέρει τότε το People.

Μαζί με τα μαθήματα βιοχημείας, ο Μάντοξ «σπούδαζε την κορεατική γλώσσα». Λόγω της πανδημίας ο νεαρός σταμάτησε τις σπουδές του στο εξωτερικό και τις συνέχισε online.




Δείτε επίσης