People & Style

Τέρενς Κουίκ: Τέσσερα ακίνητα του βγαίνουν «στο σφυρί» - Στο Πήλιο για 550 χιλ. ευρώ

Δείτε εικόνες και βίντεο από τα ακίνητα

Τέρενς Κουίκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τρία σπίτια αλλά κι ένα οικόπεδο του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του, Αδαμαντίας Γεροσιδέρη στο Πήλιο βγαίνουν στο σφυρί!

Ο δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τετραπλό πλειστηριασμό: Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, οι πλειστηριασμοί στο Πήλιο αφορούν σε ακίνητα τόσο του ίδιου του Τέρενς Κουίκ, όσο και της σύζυγου του Αδαμαντίας Γεροσιδέρη.

ανελ, τερενσ κουικ, πλειστηριασμοι ακινητων, δημοσιογραφοσ, βουλευτησ, ανελ

Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ., με το μικρότερο σπίτι να έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο να αγγίζει τις 284.000 ευρώ, ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.

ανελ, τερενσ κουικ, πλειστηριασμοι ακινητων, δημοσιογραφοσ, βουλευτησ, ανελ

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και όπως προκύπτει από την ανάρτηση, οι σχετικές κατασχέσεις επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Gemini Core Securitsation Designated Activity Company.

ανελ, τερενσ κουικ, πλειστηριασμοι ακινητων, δημοσιογραφοσ, βουλευτησ, ανελ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ είχε ενταχθεί το 2012 στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, με το οποίο και εξελέγη βουλευτής. Διετέλεσε υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, την περίοδο της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δείτε επίσης