People & Style

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου» - Τι λέει για τον πρώην

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για το ενδεχόμενο να τα βρει ξανά με τον πρώην αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε μιλώντας σε συνέντευξη της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram. Νομίζω ότι πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο» δήλωσε η Instagrammer μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου» είπε, και εξήγησε ότι το διάστημα αυτό θέλει να αφιερωθεί στον εαυτό της.

«Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές και για τους φίλους μου. Για όλα τα καλά που έρχονται γενικά, που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή» είπε..

«Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό, όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στη δουλειά, αυτό είναι το φάρμακό μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θεωρεί καλύτερα», πρόσθεσε, ενώ για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, δήλωσε: «Στη ζωή δεν είναι τίποτα σίγουρο, το είπα και το ξαναλέω».

Δείτε επίσης