People & Style

Γάμος αλά ελληνικά 3: Λείπει ο Αλέξης Γεωργούλης απ’ το τρέιλερ - Είναι στην ταινία;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας και όσα έλεγε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής για τη συμμετοχή του στην ταινία

Γάμος αλά ελληνικά 3
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Γάμος αλά ελληνικά 3 της Νία Βαρντάλος, όμως μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης που έπαιζε στην ταινία, είναι εξαφανισμένος!

Το ίδιο συμβαίνει και με το καστ της ταινίας που δημοσιεύει το Imdb, καθώς και από εκεί λείπει το όνομα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

γαμοσ αλα ελληνικα 3, νια βαρνταλοσ, αλεξησ γεωργουλησ, ταινια

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Νία Βαρντάλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία Έρωτας αλά ελληνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ένα σημαντικό ρόλο στην τρίτη ταινία της δημοφιλούς σειράς (My Big Fat Greek Wedding 3), άλλωστε σε συνεντεύξεις του το καλοκαίρι του 2022 ο ίδιος είχε ανακοινώσει με ενθουσιασμό τη συμμετοχή του στην ταινία.


Στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από 9 μήνες είχε πει για τη συμμετοχή του στην ταινία και τον ρόλο του: «Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί, που δεν λέει ποιο ακριβώς νησί στα πλαίσια της ταινίας της Νίας Βαρντάλος My Big Fat Greek Wedding 3… Έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τι ακριβώς γίνεται… Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα και την Αθήνα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 24.00:

[

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Espresso» τον περασμένο Αύγουστο για τη συμμετοχή του στην ταινία:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Όλοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια».

Για τη συμμετοχή του στα γυρίσματα ανέφερε:

«Νομίζω ότι περνάω το καλοκαίρι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το πάθος μου, κάτι που με συμπληρώνει και μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζομαι και να δημιουργώ».

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την αλλαγή στο λουκ που είχε κάνει, είχε απαντήσει πως ήταν απαραίτητη για το ρόλο του στην ταινία.


«Η αποκάλυψη είναι αυτή. Το μουστάκι είναι για τον ρόλο μου στην ταινία. Το κυριότερο είναι σε μια τέτοια παραγωγή η γλώσσα. Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου. Στην ταινία υποδύομαι τον Πέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης