Έγκυος η σύντροφος του Πύρρου Δήμα Αφροδίτη Σκαφιδά – Πατέρας για 5η φορά ο αθλητής
Μητέρα θα γίνει σε λίγους μήνες η 41χρονη πρώην παίκτρια του Survivor

Νέο κεφάλαιο στην ζωή του Πύρρου Δήμα και της συντρόφου του Αφροδίτης Σκαφίδα, μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδί, το πρώτο για την 41χρονη αθλήτρια, και το πέμπτο για τον Πύρρο Δήμο.
Οι πρόσφατες φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, τη δείχνουν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να μην κρύβεται.
Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν προχώρησε σε καμία σχετική ανακοίνωση.
Παρότι οι δύο αθλητές διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι διακριτικοί σε κοινές εμφανίσεις τους, δεν διστάζουν, , να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και διάφορες δραστηριότητες που κάνουν μαζί.
Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο ανέβασαν στο Instagram, φωτογραφία τους από τα Κύθηρα. Το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα από το Κάστρο της Χώρας των Κυθήρων.
Ο Πύρρος Δήμας τέσσερα χρόνια μετά τον δύσκολο χαμό της γυναίκας του Αναστασίας, έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Διακριτικά, ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε σε εκδήλωση και συνοδευόταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα.
Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την 41χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor 3.