People & Style

Τα ζώδια για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Για να ξέρετε πώς θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας

Ζώδια, Άστρα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, για να ξέρετε πώς θα κυλήσει η μέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ειδικότερα, οι αστρολογικές προβλέψεις ανά ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Μέχρι το απόγευμα θα είναι πιο πιεστική η μέρα κυρίως στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα φέρει την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα αλλά και των απαιτητικών όψεων της Σελήνης. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα γιατί σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Παρόλα αυτά, οι σημερινές όψεις μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες στις απόψεις σας και να μη δείχνετε συμβιβαστική διάθεση. Ή μπορεί ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά να την αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς με έναν ιδιόρρυθμο συνεργάτη ή προϊστάμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και στην εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με μεγάλες προσδοκίες. Το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Σήμερα με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Άρη πριν σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Ήλιο και βγει σε φάση κενής πορείας από τις 12:50 μέχρι τις 16:29 που θα περάσει στους Ιχθύς. Η σημερινή μέρα φέρει όμως και την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. Πάντως οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, γιατί τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αφού σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο βγαίνει εκτός πορείας μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας που θα περάσει στους Ιχθύς. Η μέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο βαρύ εξαιτίας και της όψης του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε, αλλά πιθανώς τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στη μέση και να σας σταματούν προς το παρόν τουλάχιστον. Προσπαθήστε να μην απαισιοδοξείτε και επίσης αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις στον χώρο του σπιτιού με συγκατοίκους ή την οικογένεια σας. Καθώς ο Ήλιος με τον Άρη συνεχίζουν την «αγκαζέ» πορεία τους στον Σκορπιό όλη την εβδομάδα καλά θα κάνετε να αποστασιοποιείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι Παρθένοι που βασίζεστε κυρίως στον εαυτό σας για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ενθάρρυνση ή καθοδήγηση από κάποιο άτομο του κύκλου σας που εμπιστεύεστε τη γνώμη του. Κι αυτό γιατί θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Παρθένοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Έτσι θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά και στους συνεργάτες, πελάτες ή ανωτέρους και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας, και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο κόντρα στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η μέρα δεν έχει ένα σταθερό τόνο, προετοιμαστείτε για αρκετές παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα σας και διάφορα πράγματα τα οποία προκύπτουν ειδικά τις μεσημεριανές ώρες και μπορεί να σας ζορίζουν. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας. Ίσως από την άλλη, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, να σας πιάνει μια εσωτερική ανησυχία ή μια αίσθηση ανικανοποίητου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση καθώς έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημα σας σήμερα. Μπορεί κάτι που διαπιστώνετε εσείς οι ίδιοι ή κάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύπτει ένα δικό σας πρόσωπο να σας κάνει να αλλάξετε τοποθέτηση απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο. Δεν χρειάζεται όμως να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, μια τάση που μπορεί να σας την προκαλεί το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας από το απόγευμα έχετε μπροστά σας κάποιες θετικές ώρες για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Τις πρωινές ώρες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς οι δύσκολες όψεις που κάνει η Σελήνη μπορεί να εκτροχιάσει τα πράγματα σε μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Άρη πριν σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Ήλιο και βγει σε φάση κενής πορείας από τις 12:50 μέχρι τις 16:29 που θα περάσει στους Ιχθύς. Η σημερινή μέρα φέρει όμως και την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. Πάντως οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, γιατί τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις απαιτητικές σχετικά μέρες της εβδομάδας και σίγουρα όχι τόσο ξεκούραστες είναι η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας θα είναι στις πρακτικές σας ενασχολήσεις της δουλειάς, των σπουδών ή των όποιων υποχρεώσεων έχετε, αλλά και στα προσωπικά σας. Από την άλλη, σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αυτό μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και καχύποπτοι με ό,τι σας λένε. Έτσι δημιουργείται όμως ένα νευρικό κλίμα γύρω σας, που δεν εξυπηρετεί ούτε τα δικά σας συμφέροντα ούτε τις κοινές επιδιώξεις που έχετε με τους συνεργάτες σας. Όσο πιο σταθεροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά δείχνετε στους άλλους τόσο πιο πολύ θα διευκολύνετε και τον εαυτό σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Δείτε επίσης