Περιβάλλον

ΝΔ: Εθελοντικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Νέα Δημοκρατία, διοργανώνει εθελοντική δράση απομάκρυνσης σκουπιδιών και πλαστικών συσκευασιών από παραλίες, δάση και όχθες ποταμών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Η εθελοντική προσφορά και η ενεργός συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 75 σημεία που επιλέχθηκαν να καθαριστούν προτάθηκαν από εθελοντές-μέλη της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος και σημειώνει πως η δράση θα αναπτυχθεί με ολιγομελείς ομάδες, τηρώντας πάντα τους κανόνες αποστασιοποίησης και φορώντας μάσκα και γάντια.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 17:00, στον καθαρισμό που διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στο Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» θα συμμετάσχουν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης