Πολιτική

Κορωνοϊός-Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ και η οικογένειά μου

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, απολύτως ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης»

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÄÅÈ (MOTION TEAM / ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τόνισε ότι θα το κάνει πρώτος τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, απολύτως ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ζητώντας ενημέρωση της κοινής γνώμης για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι,.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε περισσότερα από ένα εμβόλιο, που θα είναι ασφαλή. Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς και θα πάρουμε τον αριθμό που μας αναλογεί. Έχω πει ότι θα είναι δωρεάν. Το πρόβλημα μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν.

Αν θα πρέπει για λόγους συμβολισμού να εμβολιαστώ εγώ πρώτος και η οικογένειά μου, θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το χρονοδιάγραμμα του εμβολίου για αυτό και λέω για έξι μήνες μπροστά μας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για πείσουμε τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα» είπε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ.

Δείτε επίσης