Πολιτική

Α. Λοβέρδος: «Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής, χωρίς να ταυτιστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ »

«Κύριοι της ΝΔ, το άρθρο είναι κοροϊδία. Δεύτερη ευκαιρία δεν παρέχεται, όσα λέτε είναι υπερβολές και ψεύδη» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

ÂÏÕËÇ// ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÅÐÉ ÔÇÓ ÐÑÏÔÁÓÅÙÓ ÄÕÓÐÉÓÔÉÁÓ ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ×ÑÇÓÔÏÕ ÓÔÁÉÊÏÕÑÁ 2ç ÇÌÅÑÁ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

«Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, γιατί την συνδέουμε με τη λάθος πολιτική που ακολουθεί συνολικά η κυβέρνηση, αλλά δεν ταυτιζόμαστε και με τους "ιππότες της σωτηρίας"
που έκαναν τα ίδια».

Αυτό τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

«Γιατί ο πρωθυπουργός δεν σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού του των Οικονομικών σε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση;» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, επικαλούμενος αντίστοιχη πρόταση που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ το 2005 εναντίον του Γιώργου Αλογοσκούφη, την οποία ο τότε πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση του, αισθανόμενος την ανάγκη να καλύψει τον υπουργό του.


Δείτε επίσης