Πολιτική

Ν. Βούτσης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε απέναντι στην ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ»

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχείρηση ιστορικού αναθεωρητισμού για να αποκρυβούν οι ευθύνες εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στη δεκαετή κρίση» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

ÍÉÊÏÓ ÂÏÕÔÓÇÓ ÓÕÑÉÆÁ  ÂÏÕËÇ// ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÅÐÉ ÔÇÓ ÐÑÏÔÁÓÅÙÓ ÄÕÓÐÉÓÔÉÁÓ ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ×ÑÇÓÔÏÕ ÓÔÁÉÊÏÕÑÁ 2ç ÇÌÅÑÁ (EUROKINISSI/ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ )

Ο Νίκος Βούτσης απάντησε στην κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής. «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια βίαιη αναδιάρθρωση και μια νέα αναδιανομή υπέρ του τραπεζικού κεφαλαίου.

Περί αυτού πρόκειται και αλίμονο αν η αξιωματική αντιπολίτευση εκώφευε ή περιοριζόταν στη σιγή και στη λήθη που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση μέσω κάποιων ελεγχόμενων ΜΜΕ», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και επέμεινε στην καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για εμπάργκο από ΜΜΕ προκειμένου να μην ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για το νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση.

Προειδοποίησε επίσης ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχείρηση ιστορικού αναθεωρητισμού για να αποκρυβούν οι ευθύνες εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στη δεκαετή κρίση. «Εμείς καλούμε τον ελληνικό λαό να είναι μόνιμα με τις μέλισσες και όχι με τους λύκους», είπε ο Νίκος Βούτσης, κάνοντας χρήση της φράσης που ακούστηκε από δικηγόρο της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ως χαρακτηριστική περίπτωση της επιχείρησης αποσιώπησης και μη προβολής από τα ΜΜΕ της κρίσιμης αντιπαράθεσης που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες, ο Νίκος Βούτσης επικαλέστηκε το χθεσινό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ.


Δείτε επίσης