Πολιτική

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τη χώρα στα ζάρια - Έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Πέτσας-Στέλιος-Κρήτη-Έργα-Υποδομών

Τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή το σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πτωχευτικό νόμο.

Καταλήγοντας, ο κ. Πέτσας τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας «επαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα.

Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό νόμο με αιχμές για τον Πρωθυπουργό

Με ένα δηκτικό σποτ που ανέβηκε τόσο στις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αλέξη Τσίπρα όσο και σε αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση σχολιάζει τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

Υπό τον τίτλο «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι», στο βίντεο παρουσιάζεται ο «Κυριάκος» να χάνει το σπίτι του από την τράπεζα, καθώς όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με το νέο πτωχευτικό νόμο θα οδηγούνται φυσικά πρόσωπα σε πτώχευση και εκποίηση περιουσίας, για χρέη ανεξαρτήτως ποσού

Όπως επισημαίνεται στο τέλος του βίντεο, «ο Κυριάκος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε. Ο Κυριάκος είσαι εσύ», ενώ αφήνονται αιχμές για μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» αλλά και για την περιουσιακή κατάσταση του Πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης