Πολιτική

ΝΔ: Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του σε αυτήν την πανδημία (pic)

«Και σε αυτό το lockdown δεν ξεχνάμε τους μοναχικούς ανθρώπους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

νέα δημοκρατία

Να μην ξεχνάμε τους μοναχικούς ανθρώπους στο lockdown το οποίο είναι σε ισχύ στην Ελλάδα μας καλεί η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης για την δράση «έχεις εμένα».

«Και σε αυτό το lockdown δεν ξεχνάμε τους μοναχικούς ανθρώπους» τονίζει και προσθέτει πως «εν μέσω της κορύφωσης της υγειονομικής κρίσης, η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Μένουμε όλοι σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε εκείνους που σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες δεν έχουν κάποιον να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Εν μέσω της κορύφωσης της υγειονομικής κρίσης, η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Μένουμε όλοι σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε εκείνους που σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες δεν έχουν κάποιον να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.


Μέσω της νέας δράσης “έχεις εμένα” η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, μας καλεί να μην ξεχάσουμε τους μοναχικούς ανθρώπους.

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον στον περίγυρό μας που έχει ανάγκη για επικοινωνία και συμπαράσταση.

Μπορεί να είναι ο ηλικιωμένος γείτονας, ο συγγενής που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο φίλος ή η φίλη που είναι σε καραντίνα.

Επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά, με βιντεοκλήση, ή ακόμη και με ένα απλό sms για να τους πούμε “έχεις εμένα”!

Αν διαπιστώσουμε ότι κάποιος χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια, τον ενημερώνουμε για το 10306, την τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης.

Σε αυτή τη δοκιμασία δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του».

Δείτε επίσης