Πολιτική

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην επαναφορά του προστίμου στα 300 ευρώ

«Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα»

syriza

«Ο κύριος Μητσοτάκης μάλλον δεν έχει ιδέα τι σημαίνει για έναν εργαζόμενο, για μια αστοχία στον χρόνο για παράδειγμα, να πρέπει να πληρώσει 500 ευρώ πρόστιμο ενώ παίρνει 534, για να βγάλει τον μήνα.
Γιατί αυτός- όσο και όλοι μας στη Βουλή- έχει αυτή τη δυνατότητα, παρά το γεγονός βέβαια ότι η δική του ανεμελιά όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, δεν τιμωρήθηκε ποτέ με κανένα πρόστιμο», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Instagram, με αφορμή την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.


Ωστόσο, στη συνέχεια κατά την τριτολογία του, ο πρωθυπουργός είπε πως θα παραμείνει τουλάχιστον για μια εβδομάδα στα 300 ευρώ το πρόστιμο για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Και για να δικαιολογήσει την επικών διαστάσεων αναδίπλωση, απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου. Το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Δείτε επίσης