Πολιτική

Το νοσοκομείο «Αττικόν» επισκέφτηκε η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη

Συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής

zoi-rapti

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν το εκτελούμενο αλλά και το σχεδιαζόμενο στο μέλλον έργο της Β' Ψυχιατρικής Κλινικής, με έμφαση στη λειτουργία Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση στην Κοινότητα καθώς και στην ενίσχυση του Παιδοψυχιατρικού Τομέα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η υφυπουργός Υγείας δήλωσε:

«Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν και η Β' Ψυχιατρική Κλινική του επιτελούν υποδειγματικό κλινικό έργο και εντυπωσιακή ερευνητική προσπάθεια.

Σήμερα συζητήσαμε την ενίσχυση του κλινικού και ερευνητικού έργου του νοσοκομείου, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και ανθρώπινου δυναμικού.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Νοσοκομείου και στην πανεπιστημιακή κοινότητα».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Σπ. Αποστολόπουλος, ο διευθυντής της Β' Ψυχιατρικής Κλινικής Ν. Σμυρνής, η υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Μ. Δίπλα καθώς και στελέχη της πανεπιστημιακής κοινότητας, της διοίκησης και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης