Πολιτική

Θ. Λιβάνιος: Έρχεται σύντομα στη Βουλή η υπόθεση Καλογρίτσα

Η προκαταρκτική έρευνα για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, προκαλώντας θόρυβο, μετά τη μήνυση του Χρήστου Καλογρίτσα στο πλαίσιο της δικαστικής του διαμάχης με τον όμιλο Ccc των Χιούρι

0a

Σε μια έμμεση προαναγγελία πως σύντομα θα διερευνηθούν από τη Βουλή οι καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε ο Υπουργός Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος μιλώντας στη Βουλή την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Απαντώντας στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα για την ΕΡΤ ο κ. Λιβάνιος υπενθύμισε τις – κατά τον ίδιο- μεθοδεύσεις εκείνης της περιόδου προκειμένου να ελέγξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και τόνισε: η πρώτη φορά Αριστερά μπήκε στον πειρασμό να ελέγξει τα ΜΜΕ.

Με τον γνωστό διαγωνισμό, το περιβόητο Ινστιτούτο Φλωρεντίας και με τα βοσκοτόπια. Αλλά έρχεται η ώρα και γι αυτά». Με άλλα λόγια, ο κ. Λιβάνιος επιβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση χωρίς διερεύνηση, με τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής εναντίον του Νίκου Παππά να βρίσκεται αρκετά κοντά.


Δείτε επίσης