Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τα γαλάζια εμβόλια συνεχίζονται με τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

«Δυστυχώς, το εμβόλιο για την πολιτική αναισθησία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση

syriza-neo-sima

Εμβολιασμούς εκτός σειράς καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Τομέας Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας πως ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, εμβολιάστηκε χωρίς να είναι δημότης της Χάλκης και χωρίς να πληροί ηλικιακά κριτήρια.

«Θεωρώντας μάλιστα την κίνηση αυτή ως ελάχιστη πρόκληση προς τους πολίτες και ακολουθώντας τα χνάρια του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, επέλεξε να γευματίσει σε ψαροταβέρνα του νησιού που άνοιξε επί τούτου!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Τα χνάρια του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, που εμβολιάστηκε κατά παράβαση του πρωτοκόλλου προτεραιότητας για τον covid 19, ακολούθησε, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ο οποίος εμβολιάστηκε την περασμένη Κυριακή στη Χάλκη, χωρίς να είναι δημότης του νησιού και χωρίς να πληροί τα ηλικιακά κριτήρια.

Θεωρώντας μάλιστα την κίνηση αυτή ως ελάχιστη πρόκληση προς τους πολίτες και ακολουθώντας τα χνάρια του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, επέλεξε να γευματίσει σε ψαροταβέρνα του νησιού που άνοιξε επί τούτου!

Τη στιγμή που το πολυπόθητο «τείχος της ανόσιας» για τον ελληνικό λαό αργεί και τον Μάρτιο αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να φτάσει το 5%, η κοινωνία παρακολουθεί οργισμένη μια μακρά σειρά γαλάζιων στελεχών να εμβολιάζονται προκλητικά και κατά παράβαση όλων των πρωτοκόλλων, εις βάρος τις περισσότερες φορές πολιτών που το δικαιούνταν.

Οι «ανέμελοι» πολιτικοί σε άλλες χώρες όπως την Αργεντινή παραιτούνται γιατί με τις πρακτικές τους προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν σκέψη παραίτησης από τα στελέχη της ΝΔ, αφού και γι’ αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς, το εμβόλιο για την πολιτική αναισθησία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Δείτε επίσης