Πολιτική

ΝΔ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Ακριτίδου και Τσαβλή

Η σχετική ανακοίνωση

nd

Όπως αποφάσισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή, καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Νωρίτερα, σήμερα (26.02.2021), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- κάλεσε τον κ. Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας τους ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, «όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση» του κεντρικού δήμου της πόλης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας GRTimes.gr αναφέρουν ότι η παραπάνω εξέλιξη συνδέεται με την με την υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα και τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού -εκτός σειράς- που φέρονται να έγιναν εκεί.

Ο Δρόσος Τσαβλής είναι γιατρός εκεί, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμβολιάστηκαν άτομα από το στενό του περιβάλλον, ενώ στο ίδιο ίδρυμα φέρεται να εμβολιάστηκε και η κα Ακριτίδου, η κόρη της οποίας είναι γιατρός στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φέρεται να αρνήθηκε να παραιτηθεί.

Δείτε επίσης