Πολιτική

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Ξεκινά ένα μεγάλο έργο για τη Δυτική Αθήνα»

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Ξεκινά ένα μεγάλο έργο για τη Δυτική Αθήνα»

Στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας παραχώρησης ανάμεσα στον δήμο Αγίων Αναργύρων και την ΟΣΕ-ΓΑΙΑΟΣΕ, που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Ένα μεγάλο έργο για τη Δυτική Αθήνα ξεκινάει. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη μία μεγάλη μας προεκλογική δέσμευση» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την υπογραφή της παραχώρησης του χώρου του παλαιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ στον δήμο Αγιών Αναργύρων- Καματερού και τη μετατροπή του σε πάρκο τεχνολογίας, πολιτισμού και αναψυχής.

Επίσης, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως ο σταθμός παρέμενε ανενεργός 15 χρόνια και έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα για την επιτυχία και το όραμά του.


«Δεν μένουμε στα λόγια, κάνουμε πράξεις! Ένα μεγάλο έργο για τους Αγίους Αναργύρους και την Δυτική Αθήνα ξεκινάει. Σήμερα υπογράφηκε η παραχώρηση στον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού της έκτασης των 130 στρεμμάτων του παλιού σταθμού του ΟΣΕ, ο οποίος είναι ανενεργός 15 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη μία μεγάλη μας προεκλογική δέσμευση. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα για την επιτυχία αλλά και το όραμά του για μία ανάπλαση που θα συνδυάζει την περιβαλλοντική αναβάθμιση αλλά και ένα κέντρο ρομποτικής και τεχνολογίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός.

Δείτε επίσης